Meny Stäng

Abilica Roller

Allt du behöver veta om magtränaren Abilica Roller

Abilica Roller är ett av de mest populära sätten att träna magmusklerna på just nu, av många anledningar:

  • Den är enkel att använda, samt tränar magen på ett mycket effektivt sätt.
  • Alla kan använda rollern, oavsett hur vältränad man är sedan tidigare.
  • Rollern är betydligt mer skonsamt för nacken samt korsryggen än att göra vanliga sit ups, som sliter mer på nacke och korsrygg.
  • Den är relativt billig att köpa.

>> Köp en Abilica Roller här – stort sortiment – fraktfri leverans

Abilica är ett norskt märke, som har sin bas i Mylna i Norge. Företaget är känt för att ha mycket god kvalitet på sina produkter, men även för att försöka hålla priserna konkurrenskraftiga.

abilica roller

Var kan man köpa magtränare Abilica Roller?

Abilica Roller säljs i sportbutiker runt om i landet, men det smidigaste är i regel att köpa den via nätet. Flera nätbutiker har nämligen tagit in rollern i sina sortiment, t.ex;

Sporttema – som även erbjuder en lägsta pris garanti på rollern. Du kan även hyra rollern eller köpa den på delbetalning om du vill det. Dessutom är ordern fraktfri och du har 30 dagars öppet köp.

Bodystore – som från början var en butik för kosttillskott, men som numera även säljer gymutrustning. Ett systerföretag till Gymgrossisten, en mycket väletablerad nätbutik inom samma genre som startades redan år 1998, och som numera ägs av CDON. 14 dagars ångerrätt, 29 kronors frakt om du beställer för mindre än 500 kronor, gratis frakt på ordrar över 500 kronor.

Sportamore – En sportbutik på nätet som varit igång sedan 2010, som säljer massvis med olika märkesvaror, inklusive Abilica Roller. Totalt säljer de 364 olika märken och de har också en lägsta pris garanti, samt fyller på med 100-tals av nya varor varje vecka. Ett bra val för dig som även vill beställa något annat samtidigt, med andra ord. De flesta varor är dessutom helt fraktfria inom Sverige.

Sportjohan – en klassisk sportbutik som sålt sportutrustning sedan år 1963, och nu även gör det via nätet. De har över 10 000 olika artiklar i sortimentet, samt många kända varumärken, däribland Abilica. Alla ordrar över 500 kronor är fraktfria, på ordrar vars värde understiger det betalar du en fraktkostnad på 49 kronor. 14 dagars ångerrätt.

Abilica har även en egen nätbutik, som du kan shoppa av direkt, med säte i Borås. De har en fast frakt på 89 kronor, oavsett hur många produkter du beställer och 30 dagars öppet köp. Då får du även tillgång till deras övriga sortiment, förutom magtränare, som visas upp på deras hemsida.